|
|
| Autor |
Zpráva |
Herbie
Hanz

|
Zaslal:
so únor 13, 2010 11:15 pm |
  |
Vzhledem k tomu že letos se nepodařilo dohodnout s novým nájemcem areálu Doubí, jsme nuceni tentokrát náš tábor neuspořádat.
Po tolika letech, a u některých z nás i desetiletích, strávených v Doubí je to skutečně težko překousnutelná skutečnost
Tým vedoucích se rozhodl nepořádat jiný tábor jinde, protože víme že by to už prostě nebylo ono.
Neděláme tábory pro peníze, ale pro radost ... a když nemůžeme být v Doubí, tak raději nikde. |
|
|
   |
 |
Reniii
vedoucí

|
Zaslal:
pá únor 26, 2010 7:55 pm |
  |
Nebude? Vím,už jsou to dva roky,dva roky,kdy jsem na táboře nebyla,ale i když mi to nikdo něvěří ,asi teď,přirostl mi k srdíčku stejně jako moji "staří" doubáci...všichni ví koho myslim...i Tebe HANZIII ...je mi to strašně líto,i když s Vámi nejsem Mám Vás ráda moje doubácká rodino,přesto všechno... |
|
|
   |
 |
doubaci
|
Zaslal:
ne březen 14, 2010 4:15 pm |
  |
Hezký den všem, ale po přečtení zprávy že Doubí není asi hezký moc nebude.
Je pravdou, že jsem již 3 rokem v Doubí nebyl jako vedoucí jsem se letos těšil že zabalím svoji rodinu a strávím 14 dní v Doubí i jako vedoucí.
Co se dá dělat budu muset do Karibiku....
Dá se proti tomu ještě něco udělat nebo je to již finální rozhodnutí????
( otázka ) na všechny co rozhodují. |
|
|
  |
 |
doubaci
|
Zaslal:
ne březen 14, 2010 4:16 pm |
  |
tu zprávu před touto jsem psal já - TIKTIK  |
|
|
  |
 |
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
| |